primjeri nevjerovatnih vijesti

Izbjegavao mačku na cesti pa usmrtio 4 i ozlijedio 21 osobu!

Dubai, 15.05.2012., 13:19
Autor: S.D.M.

Nevjerojatna nesreća u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Jedan muškarac je, pokušavajući izbjeći mačku koja mu je istrčala pred automobil, udario u autobus prepun radnika.

Saif se vozio na posao iz Ras Al Khaimaha u Dubai. Kako ne bi pregazio mačku koja mu je istrčala pred automobil udario u autobus koji je prevozio radnike - četvero ih je ubio na mjestu, a 21 osoba je ozlijeđena.26-godišnji Saif se od nesreće nalazi u zatvoru jer nije imao imao 800.000 dirhama (oko 170.000 eura). Toliko naime, mora platiti obiteljima smrtno stradalih u nesreći.

'Vozio sam se u Dubai oko 5 sati ujutro kada sam vidio mačku. Pokušao sam je izbjeći, no izgubio sam kontrolu nad volanom i udario u autobus s radnicima koji je bio parkiran na drugoj strani ceste', ispričao je Saif za list Al Khaleej. 'Prevezli su me u bolnicu gdje su mi kasnije rekli da sam ubio četvero ljudi i ozlijedio još 21 osobu. Tada su me prebacili u zatvor i naredili mi da platim odštetu 800.000 dirhama'. 

Saif je ispričao kako je doživo nesreću samo nekoliko tjedana nakon što je dobio posao. Nedavno mu je umro otac i on je preuzeo brigu o majci, četiri mlađa brata i dvije sestre koji žive od socijalne pomoći.


nakon svađe oko parkinga ubila muškarca zdrobivši mu testise!

Haikou, 21.04.2012., 16:54
Autor: D.M.

Nakon svađe oko parkinga 41-godišnja vozačica skutera je 42-godišnjaka ubila zdrobivši mu testise.

Incident se dogodio 19. travnja u kineskom gradu Haikou u provinciji Hainan.

Žena je skuterom došla po dijete koje je bilo u školi. Kada je htjela parkirati ispred jedne trgovine izašao je vlasnik i pobunio se. Uskoro su se posvađali i potom i fizički sukobili.

Ljutita 41-godišnjakinja je mobitelom u pomoć pozvala muža i brata, što je rezultiralo još nasilnijim obračunom šakama. Tijekom borbe, žena je uspjela zgrabiti 42-godišnjaka za testise i gnječila ih sve dok nije pao na pod. Iako je odmah prevezen u bolnicu liječnici ga nisu uspjeli spasiti.Bizarna nesreća: Stražnjicom pao na pumpu i napuhao se poput balona


Novi Zeland, 25.05.2011., 11:47
Autor: J.G.

Bizarna nesreća čiji je protagonist jedva izvukao živu glavu dogodila se u Novom Zelandu.
48-godišnji vozač kamiona Steven McCormack stajao je na metalnom podlošku na vratima vozila kada se u jednom trenutku poskliznuo i pao stražnjicom direktno na pumpu za kočnice. U trenu je njegovo tijelo počeo ispunjavati zrak i to brzinom od 6,8 bara. Počeo je naticati kao balon i prijetilo mu je da se kao isti i rasprsne.

'Osjećao sam se kao da ću puknuti, osjećao sam i veliki pritisak, kao kad ronite. Liječnici su mi rekli da sam sretan što sam uopće živ', izjavio je Steven koji se trenutno oporavlja u bolnici u gradu Wakatane. Spasili su ga kolege koji su čuli njegovo zapomaganje.

Jedan je odmah zaustavio dotok zraka, dok ga je drugi položio na bok i tim potezom ga spasio od smrti. Stevenova glava i vrat su također bili natečeni, a pluća su se počela ispunjavati tekućinom. 'Vjerojatnost ovakve nesreće je jedan naprama milijun', kazao je suvlasnik tvrtke u kojoj je Steven zaposlen Robbie Peterson.Djevojka umrla nakon što su joj liječnici rekli da 'boluje od ljubavi'

Birmingham, 15.05.2012., 10:39

Jedna 15-godišnja djevojka umrla je od tuberkuloze nakon što su liječnici opetovano postavljali pogrešnu dijagnozu - tvrdili su da 'boluje od ljubavi'.

Alina Sarag iz Birminghama umrla je u siječnju prošle godine nakon što je obiteljski liječnik njene zdravstvene probleme pripisao psihičkom poremećaju. Alinin otac ispričao je kako su njegovoj kćeri savjetovali psihijatrijsku pomoć, pa čak i duhovnog iscjelitelja.

Alinini su roditelji zvali liječnike 50 puta zbog zdravstvenog stanja njihove kćeri koje se iz dana u dan pogoršavalo. Vodili su ju na pregled kod pet liječnika i nijedan od njih nije uspio dijagnosticirati tuberkulozu.

Sultan Surag, Alinini otac, pojavio se na saslušanju u slučaj smrti svoje kćeri, te je rekao kako su liječnici ispitivali njenu kćer o tome je li upoznala nekog dečka i nedostaje li joj.

'Bila je vrlo nesretna zbog toga što su joj liječnici govorili da 'boluje od ljubavi', rekao je Sultan i dodao kako ju jedan od liječnik nije htio testirati na tuberkulozu. 'Čak su joj rekli da boluje od bulimije i da će morati posjetiti psihijatra', rekao je otac preminule Aline.

Alina je već ranije bolovala od tuberkuloze, pa time više čudi što su liječnici propustili postaviti ispravnu dijagnozu.
6. siječnja 2011. Alina je završila u bolnici zbog problema s disanjem, te je ubrzo preminula zbog zastoja srca.Poslali živu bebu u mrtvačnicu!

Nanhai, Kina, 04.11.2011., 13:52
Autor: A. M.

Vlasti na jugu Kine priopćile su kako je u tijeku istraga nad bolničkim timom koji je napravio ogroman propust. Novorođenu bebu su pogrešno proglasili mrtvom i poslali je u mrtvačnicu.

Istraga se provodi u Bolnici Crvenog križa Nanhai u gradu Foshan. Incident se dogodio 26. listopada, a prema priopćenju Okružnog zdravstvenog ureda, Liu Dongmei je u osmom mjesecu trudnoće hitno prebačena u bolnicu zbog snažnih grčeva i unutarnjeg krvarenja, piše AFP. Žena je hitno porođena, a novorođenče nije disalo ni plakalo. Vjerujući da je mrtvo, osoblje je dijete proglasilo mrtvim.

Dijete spasila šogorica

Nakon pola sata šogorica majke je tražila da vidi tijelo djeteta, dobila je žutu vrećicu u kojoj se nalazilo novorođenče, a na njezino zaprepaštenje beba je bila živa. Za lokalni portal Foshan News rekla je da je otvorila vrećicu i vidjela kako beba miče ručicama i nožicama, trbuh joj se pomicao gore dolje, a iz usta su joj izlazili mjehurići zraka.

Suspendiran doktor i medicinske sestre

Osim toga ustanovila je i da je novorođenče muškog spola, te da se ne radi o djevojčici kako je obitelji prethodno bilo rečeno. Medicinske sestre su članovima obitelji rekle da je mrtvorođena beba bila djevojčica, u želi da "ublaže udarac" zbog gubitka djeteta, jer dječaci se u Kini smatraju dragocjenijima od djevojčica, a većina obitelji priželjkuje muškog nasljednika.

Odmah nakon otkrića beba je prebačena na odjel za intenzivnu skrb, te je u stabilnom stanju. Vodstvo bolnice odbilo je komentirati čitav slučaj. Liu i njezin suprug tuže bolnicu i traže odštetu u iznosu od 45 tisuća dolara, a šef odjela i dvije medicinske sestre su suspendirani sve dok istraga ne završi.Strava u Italiji: Posvađao se sa ženom pa bacio djecu sa 6. kata

Brescia, 23.05.2012., 07:55
Autor: A.E.

Strašna tragedija dogodila se u Italiji nakon što se 41-godišnjak posvađao sa suprugom.

41-godišnji Marco Turrini iz Brescie ostao je bez posla prije više od godine dana nakon čega je postao depresivan u borbi za novi posao. Problemi s novcem tako su bili predmet njegove svađe sa suprugom u ponedjeljak ujutro, nakon čega je napravio sulud potez - ubojstvo svoje djece.

Naime, muškarac je uzeo u ruke jednogodišnju kćer i otrčao do prozora kojega je i otvorio. Supruga je mislila da ju je samo htio zastrašiti nakon čega mu je rekla da mu je to uspjelo te da spusti dijete. No, on je djevojčicu ipak bacio kroz prozor, s visine 6. kata. Tu nije stao, zgrabio je i 4-godišnjeg sina te i njega bacio kroz prozor, piše Daily Mail. 

Njegova supruga u šoku je vrišteći odjurila pred zgradu, a za njom je krenuo i Marco. Kako ju nije mogao stići Marco se otvorio prozor u hodniku i skočio. Tijekom pada je udario u parkirani auto te je na mjestu ostao mrtav. Djevojčica i dječak, iako su u početku davali znakove života, podlegli su teškim ozljedama u bolnici.Strava na Floridi: Majka ubila svoje četvero djece, nakon toga i sebe

Port St. John, 15.05.2012., 21:51
Autor: A.E.

Stravična tragedija dogodila se danas na Floridi.

Majka ubila četvero djece (Video: Reuters)

33-godišnja Tanya Thomas ubila je svoje četvero djece pa je na kraju presudila i sebi, javlja Florida Today. Stravičan zločin dogodio se u gradu Port St. John oko 5 ujutro po lokalnom vremenu. Žena je prvo ranila troje djece koja su iz obiteljske kuće počela bježati prema susjedima, no onda ih je pozvala da se vrate. Kada su se vratili u kuću, sve ih je ubila, a potom je i sebi oduzela život.

Ubila je dvije kćeri, stare 17 i 13 godina, te dva sina u dobi od 15 i 12 godina. Prema priči susjeda, 33-godišnjakinja je djelovala mirno. Kada su djeca počela bježati iz kuće, izašla je pred vrata i pozvala ih da se vrate, a oni su to i učinili. Troje djece pronađeno je mrtvo u kući, a tijelo najstarije kćeri policija je pronašla u dvorištu. Policiju su pozvali susjedi koji su čuli pucnjavu, no već je bilo kasno.

Policija je prvo naišla na mrtvo tijelo najstarije kćeri, a zatim su čuli pucnjavu. Kada su ušli u kuću, pronašli su tijela još troje djece te majke. Motiv ubojstva još se ne zna. Jedna od susjeda ispričala je policiji kako je dobila SMS-poruku od 33-godišnjakinje oko tri ujutro u kojoj joj je napisala da želi biti kremirana zajedno sa svojom djecom. (Agencija VLM)
0 0